Адвокатска кантора Цветкова и партньори гр. София

1

ЦВЕТКОВА И ПАРТНЬОРИ е на българския правен пазар от повече от 20 години и е многостранно развиваща се фирма, която акцентира върху корпоративни въпроси, както и недвижими имоти, интелектуална собственост, процесуално представителство, несъстоятелност, международна търговия и регулаторни въпроси.

Нашият фокус е насочен към клиентите и основната ни цел е да постигнем най – добрите резултати за тях. Знаем, че Вие се нуждаете от правилните решeния и се стремим да Ви помогнем да се справите с Вашите проблеми в най – бързи срокове. За да успеем да отговорим по най – добрия начин на нуждите на нашите клиенти, ние разполагаме с най – добрите професионалисти, които да Ви осигурят услугите, които заслужавате.

Екипът на Цветкова и Партньори  се състои от талантливи специалисти, чиято основна цел е да разберат бизнес потребностите на клиентите и винаги да се стремим да надминем очакванията им. Ние работим помежду си така, както работим с всеки един клиент – обединени от стандартите за качество, ние сме отдадени, почтителни и находчиви. Вярваме, че силата ни се дължи на качествата на всеки един от нас, както и че екипът е този, който прави Цветкова и Партньори това, което сме сега, и в което ще се превърнем в бъдеще.  

КОНТАКТИ
Адвокатска кантора Цветкова и партньори гр. София
Адрес: гр. София, бул. Патриарх Евтимий 31, ет.1
Тел.: +359 2 981 40 50, +359 2 981 84 52
Е-mail: office@tzp.bg