Адвокатска кантора Дамянов

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Контакти

Пловдив
гр. Пловдив, България ул. "Райко Даскалов" 63, ет. 1

Адвокатска кантора “Дамянов” предлага на своите клиенти – физически и юридически лица – професионални правни и счетоводни услуги в повечето от важните области на Българското и Европейското гражданско право.
Ние предлагаме пълна гама от услуги, покриващи изцяло нуждите на нашите клиенти от правно обслужване, намирайки оригинални и прагматични решения за всеки отделен случай.
Сферата на дейност на кантората включва търговско право, сделки с недвижими имоти, договори, управление на етажна собственост, трудово право и данъчно право, процесуално представителство пред съдилищата и арбитражните институции. Кантората има успешно установена практика в сферата на събирането на вземания, изграждането и реализацията на аутсорсинг проекти и извънсъдебното уреждане на спорове. Нашите юристи са добре запознати и с действащите норми на Европейското право, което придобива все по-голямо значение за обществено-икономическите отношения и бизнеса след присъединяването на България към Европейския съюз.
За по-подробна информация относно предоставяните от нас услуги, моля разгледайте съответната сфера на дейност от менюто в дясно.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Pravencatalog.com
най-функционалният и посещаван сайт с информация за правни услуги в България

Най-големият Правен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на правото. Свързващ Ви с най-добрите адвокати, правни кантори и нотариуси. Pravencatalog.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за правни услуги, съвети и специалистите, които ги предлагат.