АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО ДАНКОВ, МИЛАНОВА И СИЕ гр. Плевен

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Контакти

България
Плевен
гр. Плевен, ул.Васил Левски 192, ет.1, офис 111

ПРАВНИ УСЛУГИ:

Наказателно право
Правни консултации и въпроси по наказателно право

Гражданско право

Правни консултации по гражданско-правни въпроси; Процесуално представителство и правна защита пред всички съдебни инстанции при воденето на гражданско-правни дела; Процесуално представителство в съдебно-изпълнителното производство; Абонаментно правно обслужване на търговски дружества; Изготвяне на нотариални актове, пълномощни, удостоверения, покани и оказване на съдействие пред нотариус; Изготвяне на договори; Регистрация, преобразуване и прекратяване на кооперации, граждански дружества, фондации, сдружения с нестопанска цел.

Търговско право

Регистрация, преобразуване и прекратяване на търговски дружества и еднолични търговци; Сделки с търговски предприятия; Изготвяне на договори по Търговския закон и юридически консултации по търговски сделки; Консултации по банкови сделки; Изготвяне и вписване на обезпечения и гаранции по търговски договори, ипотеки и особени залози; Правни анализи по приватизационни сделки; Изготвяне на тръжна документация.

Семейно и наследствено право

Консултации по семейно-правни и наследствено-правни въпроси; Разводи – процесуално представителство пред съдебните органи; Делба на имущество – съдебна и извънсъдебна; Издръжки; Консултации и правно съдействие при осиновяване; Изготвяне на завещания.

Административно право

Процесуално представителство пред държавни и общински органи; Обжалване на административни актове; Консултации и оказване на правно съдействие на чуждестранни граждани във връзка с придобиване на българско гражданство, продължително и постоянно пребиваване по ЗЧРБ; Консултации в областта на данъчното право; Консултации по ЗУТ във връзка с териториално – устройствени планове.

Трудово право

Консултации по трудовоправни въпроси на граждани и фирми; Изготвяне на трудови договори и длъжностни характеристики; Консултации по колективно трудово договаряне; Процесуално представителство пред съд при воденето на трудови дела във връзка с уволнения, съкращения, обезщетения и спорове по КТД.

Вещно и облигационно право

Консултации по вещноправни и реституционни въпроси; Регистрация на ЖСК и кооперации; Представителство пред съда във връзка с оспорване на договори.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Pravencatalog.com
най-функционалният и посещаван сайт с информация за правни услуги в България

Най-големият Правен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на правото. Свързващ Ви с най-добрите адвокати, правни кантори и нотариуси. Pravencatalog.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за правни услуги, съвети и специалистите, които ги предлагат.