Веселина Георгиева - Адвокат гр. Добрич

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Контакти

Добрич
гр. Добрич, ул. Методи Кусевич 4
Lawhouse@abv.bg

Адвокат Веселина Георгиева след завършване на висше юридическо образование, положени задължителни квалификационни изпити за специализация по Морско право,задължителен юридически стаж, става редовен член на Адвокатска колегия Добрич и регистрира своята адвокатска кантора през лятото на 2002 г.
През 2014г. учредява Адвокатско дружество „Георгиев и Георгиева”. Съдружниците в Адвокатско дружество по смисъла на чл.58, т.2 от Закона за адвокатурата, вписани в регистъра към Добрички окръжен съд са Веселина Георгиева и Цветан Георгиев.
Адвокатската кантора разполага с адвокати и юристи специализирани във всички области на правото, квалифицирани и с практически опит в областта на обществените поръчки. Предоставя комплексни правни услуги, консултации и процесуално представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица.
Адвокатско дружество „Георгиев и Георгиева”
Адвокат Веселина Георгиева

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Pravencatalog.com
най-функционалният и посещаван сайт с информация за правни услуги в България

Най-големият Правен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на правото. Свързващ Ви с най-добрите адвокати, правни кантори и нотариуси. Pravencatalog.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за правни услуги, съвети и специалистите, които ги предлагат.