Георгиев, Тодоров и Ко гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Контакти

София
гр. София, ул. Парчевич 27
office@georg-tod.com

"Георгиев, Тодоров и Ко." е основана през 1991 г. и е една от първите български юридически фирми.
Ние предлагаме услуги в областта на корпоративното право, със специален акцент върху финансовия сектор, рисковия капитал, обезпечени заеми, телекомуникациите, информационните технологии и споровете, както за широка база от клиенти на вътрешния пазар, така и за редица чуждестранни инвеститори.
Фирмата се състои от 7 партньори и 52 адвокати. Повечето от нашите адвокати са признати като експерти в областите, в които практикуват. Теодор Чипев и Александър Арабаджиев бяха старши партньори във фирмата, преди да бъдат избрани за съдии в Първоинстанционния съд и съответно Съда на Европейските Общности в Люксембург.
"Георгиев, Тодоров и Ко." е единственият български член на Световната асоциация на адвокатите (LAW), както и на международната мрежа Vogel Global Competition Network.
Фирмата има сертифицирана Система за управление на качеството по стандартите ISO 9001:2008, BS ISO/IEC 27000:2013 and ISO 20000-1:2011.
Защо да изберете Георгиев, Тодоров и Ко.?
От 1991 г. фирмата натрупа значителен международен опит. "Георгиев, Тодоров и Ко." е призната във всички международни юридически справочници като една от най-добрите юридически фирми в България.
Скоростта, с която се развива нашата фирма, се дължи на това, че сме единствената голяма българска юридическа фирма, която обединява успешна консултантска работа с отлична практика в разрешаването на съдебни спорове. Ефективната комбинация на тези две области ни позволява да използваме специализираните си познания по съдебни прецеденти, за да избягваме евентуални проблеми за нашите клиенти.
Адвокатите ни са представлявали клиенти в най-големите арбитражни и съдебни дела в България.
Усилията на Ръководството са насочени към пълно удовлетворяване на изискванията на клиента. Процесът на работа непрекъснато се оценява и се търсят начини за неговото подобрение.
Съдебно и арбитражно представителство

Нашата помощ включва:

  • Търговски спорове във всички сектори
  • Административни обжалвания
  • Конкурентни спорове
  • Възстановяване на задължения
  • Финансови услуги
  • Глобална търговия и конкуренция
  • Спорове в областта на интелектуалната собственост
  • Международен арбитраж
  • Анализ на правния риск
  • Международно публично право
  • Административни обжалвания

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Pravencatalog.com
най-функционалният и посещаван сайт с информация за правни услуги в България

Най-големият Правен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на правото. Свързващ Ви с най-добрите адвокати, правни кантори и нотариуси. Pravencatalog.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за правни услуги, съвети и специалистите, които ги предлагат.