Димитър Аврамов - Адвокат гр. Хасково

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Контакти

Хасково
гр. Хасково, ул. Драгоман 14, етаж 2

Търговско право
Процесуално представителство пред всички съдебни инстанции по всякакъв вид дела между търговци /фирми/;
- Абонаментно юридическо обслужване на търговци /фирми/ и юридически лица с нестопанска цел въз основа на договори за правна помощ;
- Регистрации на еднолични търговци, търговски дружества /СД, ООД, АД, КД, КДА/, кооперации, юридически лица с нестопанска цел, както и вписване на всички промени по фирмените дела;
- Консултации и посредничество при преговори;
- Правна подготовка на всички видове договори;
- Представителство на търговци /фирми/ пред държавни и административни органи за защита на техните права и интереси.
Гражданско право
Процесуално представителство пред всички съдебни инстанции по:
- облигационни дела – искове за съществуването, развалянето и унищожаването на договори; искове, свързани с неизпълнението на договори; искове за присъждане на вземания; искове, свързани с непозволено увреждане и неоснователно обогатяване и т.н.
- вещни дела – искове, свързани със защитата и упражняването на правото на собственост върху недвижими имоти и движими вещи, защита на ограничени вещни права, владение и т.н.
- семейни дела – искове за разводи, издръжки, упражняване на родителски права, съдебни делби, след постановяване на решение за развод и др.
- наследствени дела - доброволни и съдебни делби на наследствено имущество;
- трудовоправни спорове - в рамките на обслужването на корпоративните ни клиенти – по искове за отмяна на дисциплинарни наказания, уволнения, заплащане на обезщетения и др.;
- изпълнителни дела – образуване на изпълнителни дела и защита срещу действия по изпълнение.
Подготовка на нотариални актове, договори за прехвърляне на МПС, пълномощни, договори за доброволни делби на имущество, трудови договори, заповеди, нотариални покани и всякакви други документи, нуждаещи се от нотариално удостоверяване.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Pravencatalog.com
най-функционалният и посещаван сайт с информация за правни услуги в България

Най-големият Правен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на правото. Свързващ Ви с най-добрите адвокати, правни кантори и нотариуси. Pravencatalog.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за правни услуги, съвети и специалистите, които ги предлагат.