Ива Тодорова - Адвокат гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Контакти

София
гр. София, ул. Петра 19

Адвокат Тодорова завършва средно специално образование през 1998 г. с профил „Мениджмънт и маркетинг". През същата година е приета за студент, държавна поръчка, специалност „право", в Софийския университет "Св. Климент Охридски". Завършва висшето си образование през 2004 г. с отличен успех, като придобива квалификационната степен „магистър по право". По време на обучението си специализира „Международна право и международни отношения".
От тогава до настоящия момент адвокат Тодорова работи активно в областта на гражданското право, консултира български агенции за недвижими имоти, както и чуждестранни инвеститори по проблемите на вещното и облигационно право, всичко свързано с придобиването и статута на недвижимите имоти и съпътстващите ги процедури.
Като адвокат натрупва богат практически опит в деликатната сфера на семейното и наследствено право, където се утвърждава като специалист, прилагащ индивидуален подход към всеки клиент и лично отношение към проблема му.
Извършва правни консултации и осъществява представителство на клиентите пред съда или пред други държавни органи по трудово- правни проблеми, в областта на търговското и административно право.
Специализацията и по международно право и добрата теоретична подготовка по проблемите на правото на Европейския съюз и дават добра основа, на която да стъпи и да натрупа и практически опит в делата пред Европейския съд по правата на човека в Страсбург.
Член на Софийската адвокатска колегия.
Владее английски език, непрекъснато усъвършенства знанията си, като посещава различни правни семинари, следи измененията в българското и европейско законодателство, както и съдебната практика на съдилищата в РБългария, както и тази на ЕСПЧ в Страсбург.
Номинирана е за Адвокат на 2015 г. И Адвокат на 2016 г. в категория " Правосъдие зад граница".
Консултант на редица български и чуждестранни медии по проблемите на българското и европейско законодателство.
Адвокат Ива Тодорова
Адвокат Тодорова е с дългогодишен опит в областта на гражданското право- семейно, наследствено, трудово, облигационно, вещно право (всичко свързано с покупко-продажбата на недвижим имот, от намирането му, до окончателното финализиране на сделката, промяна в статута), търговско право, арбитраж, има опит в дела срещу монополни дружества, в това число и срещу Топлофикация, осъществява процесуално представителство пред всички съдилища в страната, включително пред ВКС и ВАС, има практически опит в делата пред Европейския съд по правата на човека в Страсбург, изпълнителни дела, оказва съдействие при събиране на вземания чрез всички позволени от закона средства.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Pravencatalog.com
най-функционалният и посещаван сайт с информация за правни услуги в България

Най-големият Правен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на правото. Свързващ Ви с най-добрите адвокати, правни кантори и нотариуси. Pravencatalog.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за правни услуги, съвети и специалистите, които ги предлагат.