Notice: Undefined offset: 1 in /home/framework/public_html/app/models/pravencatalog.com/item.php on line 259

Notice: Undefined offset: 0 in /home/framework/public_html/app/models/pravencatalog.com/item.php on line 259
Правни услуги ЕООД гр. Бургас • Правен каталог - Българския правен портал | Българския правен каталог

Notice: Undefined variable: cat_item in /home/framework/public_html/app/views/pravencatalog.com/item/index.php on line 15

Warning: mysqli_fetch_assoc() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/framework/public_html/app/views/pravencatalog.com/item/index.php on line 16

Notice: Undefined variable: cat_par in /home/framework/public_html/app/views/pravencatalog.com/item/index.php on line 21

Правни услуги ЕООД гр. Бургас

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Контакти

Бургас
гр. Бургас, ул. Гладстон 1
office.publichnaprodan@gmail.com

След продължителен анализ над съществуващите проблеми при покупката на имоти, предлагани на публична продан и с оглед продължаващата задлъжнялост на хората, Правни услуги ЕООД сформира екип от млади и амбициозни хора, целящ да предложи това, което другите не могат.
Предлагат услуги на високо и по-професионално ниво. Предлагат решения, които са юридически издържани, нови, нестандартни и същевременно с това практични.
Предмет на дейност:
Високопрофесионални услуги от юридическо естество. Съдействие при тръжни процедури, покупко-продажба, отдаване под наем, изготвяне на документация.
Посреднически услуги и консултации.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Pravencatalog.com
най-функционалният и посещаван сайт с информация за правни услуги в България

Най-големият Правен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на правото. Свързващ Ви с най-добрите адвокати, правни кантори и нотариуси. Pravencatalog.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за правни услуги, съвети и специалистите, които ги предлагат.