АДВОКАТСКА КАНТОРА МАРКОВСКИ гр. СОФИЯ

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Контакти

България
София
гр. София, ул. Цар Асен I-ви 1
office@markovski.bg

Адвокатска кантора Марковски е с 65-годишна история. Основателят на Кантората адвокат Филип Марковски е започнал да практикува през 1950 година. В интензивната си кариера на адвокат, той не е прекъсвал работата си и е работил до последния ден на жизнения си път до януари 2002 година.
Големият обем от работа, извършвана от адвокат Филип Марковски е и преди преломната 1989 година, така и след това. Той е специализирал гражданско право, като в същото време се е явявал интензивно и по наказателни дела.Успешната му практика като адвокат е известна в София, като явяването му по наказателни дела винаги е било безупречно с великолепни резултати.
При нужда от добри адвокати в София и извън нея, не се колебайте да се свържете с нас.

УСЛУГИ

  • НАКАЗАТЕЛНО ПРАВО
  • АДМИНИСТРАТИВНО ПРАВО
  • ТЪРГОВСКО ПРАВО
  • ГРАЖДАНСКО ПРАВО

Марин Марковски
Адвокат
marin@markovski.bg
Телефон: +359 888 055 005

Димитър Марковски
Адвокат
dimitar@markovski.bg
Телефон: +359 888 444 988

Божидар Терзийски
Адвокат
b.terziiski@gmail.com
Телефон: +359 888 415 443, +359 899 144 114

Елена Петрова
Адвокат
elena@markovski.bg
Телефон: 02 987 79 70

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Pravencatalog.com
най-функционалният и посещаван сайт с информация за правни услуги в България

Най-големият Правен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на правото. Свързващ Ви с най-добрите адвокати, правни кантори и нотариуси. Pravencatalog.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за правни услуги, съвети и специалистите, които ги предлагат.