Адвокатска кантора Цветкова и партньори гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Контакти

София
гр. София, бул. Патриарх Евтимий 31, ет.1
office@tzp.bg

ЦВЕТКОВА И ПАРТНЬОРИ е на българския правен пазар от повече от 20 години и е многостранно развиваща се фирма, която акцентира върху корпоративни въпроси, както и недвижими имоти, интелектуална собственост, процесуално представителство, несъстоятелност, международна търговия и регулаторни въпроси.

Нашият фокус е насочен към клиентите и основната ни цел е да постигнем най-добрите резултати за тях. Знаем, че Вие се нуждаете от правилните решения и се стремим да Ви помогнем да се справите с Вашите проблеми в най- бързи срокове. За да успеем да отговорим по най-добрия начин на нуждите на нашите клиенти, ние разполагаме с най-добрите професионалисти, които да Ви осигурят услугите, които заслужавате.

Екипът на Цветкова и Партньори се състои от талантливи специалисти, чиято основна цел е да разберат бизнес потребностите на клиентите и винаги да се стремим да надминем очакванията им. Ние работим помежду си така, както работим с всеки един клиент – обединени от стандартите за качество, ние сме отдадени, почтителни и находчиви. Вярваме, че силата ни се дължи на качествата на всеки един от нас, както и че екипът е този, който прави Цветкова и Партньори това, което сме сега, и в което ще се превърнем в бъдеще.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/framework/public_html/app/views/pravencatalog.com/layouts/default.php on line 41

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Pravencatalog.com
най-функционалният и посещаван сайт с информация за правни услуги в България

Най-големият Правен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на правото. Свързващ Ви с най-добрите адвокати, правни кантори и нотариуси. Pravencatalog.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за правни услуги, съвети и специалистите, които ги предлагат.