Ренета Милчева Василева - Частен съдебен изпълнител гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Контакти

София
гр. София, ул. Княз Борис I № 130, ет.1
r.milcheva@abv.bg

Частен съдебен изпълнител съм от 07.04.2006г. Имам 3 годишен стаж като държавен съдебен изпълнител, 8 годишен стаж като Частен съдебен изпълнител и общо 20 годишен стаж като юрист. Завършила съм СУ „Св. св. Климент Охридски“ през 1994г. Организирах работата си в собствена кантора на ул.“Княз Борис І“ №130, ет.1, в която работят 27 души служители на трудов договор, от които 3бр. помощник – частни съдебни изпълнители /от които и моята сестра Мая Милчева/, 3- ма призовкари 7 юриста, деловодители и системен администратор. Имам външно счетоводство и отделен архив. От началото на започване на работата ми сме образували над 17000 дела, от които 30 % са прекратени, поради събиране на вземането. Работя с 4-5 банки в страната, 5-6 лизингови компании и с над 200 адвоката. Считам, че бързината, професионализма, личният конкат и консултация на клиента, запазване на интересите му и избягване на ненужните формалности, са качествата, които отличават работата ни.
Към момента ЧСИ Ренета Милчева е член на Дисциплинарната комисия към Камарата на частните съдебни изпълнители, която се състои от 4 членове, а за София няма друг представител. Във връзка с упражняване на тази дейност кантората е запозната с всички практики на съдебните изпълнители. Това ни дава възможност в нашата работа да прилагаме най-добрите и ефективни практики в изпълнителния процес.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/framework/public_html/app/views/pravencatalog.com/layouts/default.php on line 41

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Pravencatalog.com
най-функционалният и посещаван сайт с информация за правни услуги в България

Най-големият Правен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на правото. Свързващ Ви с най-добрите адвокати, правни кантори и нотариуси. Pravencatalog.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за правни услуги, съвети и специалистите, които ги предлагат.