Адвокатско дружество ЗОТЕВА, РАШЕВ, ПЕШЕВ гр. Благоевград

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Контакти

Благоевград
гр. Благоевград, ул. Тодор Александров 43 Б, ет. 2
lawblg@abv.bg

Адвокатско дружество "Зотева, Рашев, Пешев" е дружество, учредено и действащо съгласно Закона за адвокатурата. Дружеството е вписано в регистъра на адвокатските дружества на Окръжен съд Благоевград, както и в регистъра на адвокатските дружества към Адвокатска колегия Благоевград под номер: 2000000527.

Дружеството предоставя на своите клиенти процесуално представителство в областта на гражданското, търговското, административното и наказателното право, участие в подготовката, воденето на преговори и сключване на граждански и търговски сделки, както и правни консултации в областта на гражданското, търговското, административното и наказателното право.
Основна цел на Адвокатско дружество "Зотева, Рашев, Пешев" е бързата, компетентна и отговорна работа с клиентите и максимална защита на техните интереси. Адвокатската кантора се отличава с конфеденциалност в отношенията с клиентите и спазване на юридическата етика.

Предлагаме широка гама от правни услуги в областта на гражданското, търговското, административното и наказателното право.

Кантората развива и поддържа професионални контакти с адвокати и адвокатски дружества в София и страната, както и с държавни и общински ведомства и с нестопански организации.

Нашият най-голям приоритет представляват клиентите, на които осигуряваме абонаментно правно обслужваме. Ние поддържаме добри отношения с множество компании и дружества, за които работим усърдно от години и чието доверие сме спечелили през всичкото това време.
Услуги
- Търговски сделки. Облигационно право. Търговска несъстоятелност
- Дружествено право
- Изпълнителни дела
- Вещно право
- Банково право
- Застрахователно право
- Административно право и процес. Данъчно право
- Трудово право и социално осигуряване
- Семейно право
- Брачeн договор
- Наказателно право
- Авторско право и сродни права
- Права на индустриална собственост
- Обслужване на фирми

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Pravencatalog.com
най-функционалният и посещаван сайт с информация за правни услуги в България

Най-големият Правен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на правото. Свързващ Ви с най-добрите адвокати, правни кантори и нотариуси. Pravencatalog.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за правни услуги, съвети и специалистите, които ги предлагат.