Величка Василева - Адвокат гр. Пловдив

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Контакти

България
Пловдив
гр. Пловдив , бул. Шести септември 159, ет.1, ап.2

Величка Василева е адвокат от град Пловдив.

Образование:

Икономически техникум гр.Пловдив, понастоящем Национална търговска гимназия
Юридически факултет на СУ “Климент Охридски”, Специалност “Право”

Професионално развитие:

До 1992г. – юрисконсулт в Община Пловдив, ДСК – “Жилищно кредитиране” гр.Пловдив и експерт в областна администрация гр.Пловдив
От 1992г. – вписана в Адвокатска колегия гр.Пловдив. В момента упражнява адвокатска практика в областта на гражданско право и процес, семейно и наследствено право, облигационно право, вещно, търговско и административно право, недвижими имоти и строителство, административно-правно обслужване на търговски дружества.
В периода от 2007г. – 2010г. и в следващия мандат (2010г. – 2013г.) – член на разширения състав на Адвокатския съвет. Към настоящия момент член на Контролния съвет при Адвокатска колегия Пловдив.

Области на действие:

- Административно право
- Вещно право
- Наследствено право
- Облигационно право
- Семейно право
- Търговско право
- Регистрация на фирма

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Pravencatalog.com
най-функционалният и посещаван сайт с информация за правни услуги в България

Най-големият Правен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на правото. Свързващ Ви с най-добрите адвокати, правни кантори и нотариуси. Pravencatalog.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за правни услуги, съвети и специалистите, които ги предлагат.