Венцислав Йорданов Маринов - ЧСИ гр. Русе

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Контакти

България
Русе
гр. Русе, ул. Александровска 17
csimarinov@gmail.com

ПРОДАЖБИ

Частен съдебен изпълнител
Венцислав Йорданов Маринов
Регистрационен номер: 833
Район на действие: Окръжен съд - Русе

Частният съдебен изпълнител (ЧСИ) е лице, на което държавата възлага принудително изпълнение на частни и публични вземания. Той е независим и при изпълнение на своите функции се ръководи само от закона.
Частният Съдебен изпълнител е висококвалифициран професионалист с юридическа правоспособност и минимум три години юридически стаж.
Частният съдебен изпълнител е издържал конкурс, организиран и проведен от Министъра на правосъдието, встъпил е в длъжност и е положил клетва пред Съвета на Камарата на Частните Съдебни Изпълнители.
Съдът определя вземането, парично или непарично, което подлежи на принудително изпълнение, като издава изпълнителен лист. В него се посочват длъжникът, кредиторът и се описва вземането. Този изпълнителен лист се предава от кредитора на Частния съдебен изпълнител, който образува изпълнително дело. Частният съдебен изпълнител налага обезпечителна мярка, като налага запор или възбрана, в зависимост от вида на имуществото. И в двата случая основанието за Частния съдебен изпълнител да действа е актът на съда - без него и овластяването от страна на кредитора Частния съдебен изпълнител не може да извършва каквито и да било действия. След като ЧСИ получи акта на съда и молбата на кредитора, той образува изпълнително дело.

В общия случай изпълнителното производство протича през следните основни фази:
  1. Събиране на информация за длъжника и неговото имущество
  2. Налагане на обезпечителни мярки
  3. Осребряване на длъжниковото имущество (при парични вземания)
  4. Удовлетворяване на кредиторите - с изплащане на целия или част от дълга (при парични вземания) или с удовлетворяване на непаричното вземане

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Pravencatalog.com
най-функционалният и посещаван сайт с информация за правни услуги в България

Най-големият Правен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на правото. Свързващ Ви с най-добрите адвокати, правни кантори и нотариуси. Pravencatalog.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за правни услуги, съвети и специалистите, които ги предлагат.