Силвена Търпанова - Адвокат - Правна помощ в областа на българското законодателство гр. Казанлък

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Контакти

Стара Загора
гр. Казанлък, пл. Севтополис 10
tarpanowa@abv.bg

Ако търсите адвокат или искате да научите нещо повече за Вашите права, Вие сте попаднали на правилното място! Тук се пише на разбираем език за нещата от живота, които законодателят е подчинил на своята воля като е създал за това правни норми. С други думи, искам да дам знания за правата, задълженията и отговорностите на гражданите и техните организации както и да обясня юридическите правила, които трябва да направят обществените отношения по-справедливи.
Като адвокат съветвам и защитавам клиенти в областта на гражданското, търговското, наказателното и административното право. Аз не се ограничавам само в съдебна дейност, т.е във водене на процеси. По- важната ми цел е да посоча на моите клиенти конфликтите още при тяхното зараждане и заедно да постигнем справедливото им разрешаване. Едно правилно оформяне на договора може да реши много проблеми и да избегне бъдещи съдебни спорове. Задачата ми е да посоча решението и да Ви подпомогна да го осъществите.
И все пак, ако нещата стигнат до намесата на съд, в мое лице имате компетентен, добросъвестен, борбен, лоялен и дискретен защитник. И дори когато страстите се разгорещят и страните спорят непримиримо, винаги може да се намери взаимно изгодно споразумение. Моето убеждение е, че най-добрият финал на едно търговско дело е спогодбата и затова в съдебния процес трябва да се използват всички възможности за нейното постигане. За адвоката е по-лесно в съдебната зала да заеме крайна нападателна позиция, отколкото да подпомогне страните да направят взаимни отстъпки за да уредят доброволно отношенията си. Аз работя за това , моите клиенти не само да получат или платят дълговете си, но и да не се озоват пред завинаги затворената врата на потенциалния си партньор или клиент.
Правна помощ в областа на :
- Гражданското право
- семейни въпроси
- наследство
- недвижими имоти
- упълномощаване и преупълномощаване
-Административно право и съдействие пред общински и държавни органи
-Наказателно право
-Процесуално представителство пред съд
-Изготвяне на:
-предоговорни споразумения
-предварителни договори
-договори
-анекси към договори
-становища по съществуващи договори
-Абонаментно обслужване на фирми
-Учредяване и регистрация на дружества и ЕТ

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Pravencatalog.com
най-функционалният и посещаван сайт с информация за правни услуги в България

Най-големият Правен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на правото. Свързващ Ви с най-добрите адвокати, правни кантори и нотариуси. Pravencatalog.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за правни услуги, съвети и специалистите, които ги предлагат.