АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО ДИМИТРОВ И ПАРТНЬОРИ – Адвокат София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Контакти

България
София
гр. София, бул. Евлоги Георгиев 65, ап. 7, ет. 3
office@dp-lawfirm.com

            От основаването си през 1993 г. Адвокатско дружество „Димитров и партньори“ непрекъснато развива и разширява правната си дейност, за да спечели репутацията на доверен партньор във всеки бизнес.

            Дружеството предлага услуги предимно в областта на търговското право, банковото и финансово право, митническото право, данъчното право, трудовото право и наказателното право.

            Нашите адвокати имат солиден опит в процесуалното представителство,  обществените поръчки, конкурентното право, преструктурирането, сливанията и придобивания на търговски дружества, инвестиционни проекти в областта на недвижимите имоти, строителството и енергетиката, GDPR консултации. Дружеството консултира някои от най-големите сделки и инвестиции в страната, както и изпълнение на проекти, финансирани от европейски фондове.

            Фокусът на работа на Адвокатско дружество „Димитров и партньори“ е насочен към обслужване на чуждестранни компании, които вече са започнали или искат да започнат бизнес в България .

            Ние сме посветени на предоставянето на компетентни, точни и навременни услуги на нашите клиенти. Освен това, ние винаги се опитваме да предвидим потенциални проблеми и да предложим предварително решения за тях.

            Екипът от адвокатите на Адвокатско дружество „Димитров и партньори“ ще внесе в бизнеса Ви солиден опит, ентусиазъм, внимание към детайлите и личен ангажимент. По този начин създаваме нашата история на успеха, чрез развитието на дълготрайни бизнес отношения.

ЕКИП

СЛАВИ ДИМИТРОВ
Адвокат, Управляващ съдружник

Тел.: 0888 215 160


Наказателно право и процес, Банково право и финансови институции, Енергетика, Недвижими имоти, Търговски сделки, Право на Европейския Съюз и Защита правата на човека, Арбитраж и процесуално представителство, данъчни производства, процедури по Закона за обществените поръчки.


ИВА ЕДУАРД НИКОЛОВА
Адвокат, Съдружник

Тел.: 0887 116711


Гражданско, договорно и деликтно право, Търговско право и търговски сделки, Недвижими имоти и вещно право, Медицинско право, Лекарски грешки и защита на пострадали, Регистрация на търговски дружества и несъстоятелност, финансови институции и платежни институции, Инвестиции и строителство, Енергетика, Право на интелектуалната собственост, Защита правата на човека, процесуално представителство. Международно Сътрудничество.


АНГЕЛИНА МИЛЕВА
Адвокат

Тел.: 0889 277500


Конкурентно право (антитръстови нарушения, сливания и придобивания), Нелоялна конкуренция, Процедури по обществени поръчки, Енергетика, Търговско право, Трудово право, Интелектуална собственост, Арбитраж и процесуално представителство.


ЦВЕТАН ИЛИЕВ
Адвокат

Тел.: 0888 522429


Наказателно право и процес, Административно право и процес.


ИВАНКА ТАНКОВА
Адвокат

Тел.: 0898 387555


Семейно и наследствено право, Договорно право, Вещно право, Търговско право и търговски сделки, Несъстоятелност, Инвестиционно проектиране и строителство.

 

Адвокатско дружество „Димитров и партньори“ предлага на клиентите си адекватни правни решения за разрешаване на всеки отделен казус, както и индивидуален подход към всекиго, съобразно спецификите на стопанската му дейност. Подробна информация за услугите може да откриете ТУК

Презентация на Адвокатско дружество „Димитров и партньори“ 

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Pravencatalog.com
най-функционалният и посещаван сайт с информация за правни услуги в България

Най-големият Правен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на правото. Свързващ Ви с най-добрите адвокати, правни кантори и нотариуси. Pravencatalog.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за правни услуги, съвети и специалистите, които ги предлагат.