За нас

Нашата цел

www.pravencatalog.com е сайт на  Web Solution  ( Уеб анд Ай Ти Сървисес ЕООД ) и има за цел да предостави на своите посетители изчерпателна информация за най-добрите правни специалисти. Чрез нас Вие ще откриете правилната правна услуга бързо и лесно, само с няколко клика на мишката.

За Партньорите

Чрез нашите страници Вие получавате възможност да подобрите своето присъствие в интернет и достигането до по-голяма аудитория.  Ние ви предлагаме възможност да представите по най-добрия, интерактивен и атрактивен начин своята кантора, практика и умения на специалист. Всички Вие получавате възможност да качвате текст, видео, снимки, интерактивни карти с адрес и указания за по-лесното Ви намиране.

Информация за контакт

България,
гр. София, ул. "Зайчар" 125
0885 155 995 / 0875 309 551
www.websolution.bg

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Pravencatalog.com
най-функционалният и посещаван сайт с информация за правни услуги в България

Най-големият Правен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на правото. Свързващ Ви с най-добрите адвокати, правни кантори и нотариуси. Pravencatalog.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за правни услуги, съвети и специалистите, които ги предлагат.