Адвокатско дружество Красимира Иванова и Явор Нотев гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Контакти

София
гр. София, бул. Драган Цанков 23
Адвокатско дружество "Красимира Иванова и Явор Нотев" предоставя правни услуги - консултации и процесуално представителство – на български и чужди граждани и юридически лица за защита на техните права и законни интереси пред всички държавни органи в Рeпублика България, включително пред всички съдилища - районни, окръжни и апелативни съдилища, Върховен Касационен Съд и Върховен Административен Съд и във всички съдебни райони на Република България.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Pravencatalog.com
най-функционалният и посещаван сайт с информация за правни услуги в България

Най-големият Правен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на правото. Свързващ Ви с най-добрите адвокати, правни кантори и нотариуси. Pravencatalog.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за правни услуги, съвети и специалистите, които ги предлагат.