Бойка Георгиева Андреева - ЧСИ гр. Пловдив

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Контакти

България
Пловдив
гр. Пловдив, ул. Алцеко 14, ет. 5, офис 13
b.andreeva908@gmail.com

Частен съдебен изпълнител
Бойка Георгиева Андреева
Регистрационен номер: 908
Район на действие: Окръжен съд - Пловдив

Частен съдебен изпълнител Бойка Андреева е завършила специалност „История” във Великотърновски университет „Св.св. Кирил и Методий” и специалност „Право” в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски”.
Работила е като учител, юрисконсулт, помощник-ЧСИ.
Заемала е висши държавни длъжности.
Притежава богат юридически, организационен и административен опит.
Полага клетва като частен съдебен изпълнител на през 2016г. след издържан с отличие конкурс.

Кантората на Частен съдебен изпълнител Бойка Андреева
отваря врати на 30.06.2016г.
Намира се в близост до Съдебна палата-Пловдив, в модерна офис-сграда, на удобно и комуникативно място.
Основният принцип в работата на кантората - бързото удовлетворяване на взискателя, кореспондира със стриктно спазване правата на длъжника и третите лица в изпълнителното производство, което от своя страна гарантира стабилността на изпълнителния процес.
В дейността си залагаме на добрата комуникация с всички страни в изпълнителното производство, на процесуалната бързина и навременност на предприетите действия.

Професионализмът, коректността и лоялността са основни принципи в работата ни!

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Pravencatalog.com
най-функционалният и посещаван сайт с информация за правни услуги в България

Най-големият Правен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на правото. Свързващ Ви с най-добрите адвокати, правни кантори и нотариуси. Pravencatalog.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за правни услуги, съвети и специалистите, които ги предлагат.