Весела Цонева - Частен съдебен изпълнител гр. Габрово

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Контакти

Габрово
гр. Габрово, ул. Скобелевска 32
vesela_tsoneva@abv.bg

Весела Цонева е частен съдебен изпълнител, който изпълнява частни и публични вземания на територията на Окръжен съд Габрово. Кантората на ЧСИ ВЕСЕЛА ЦОНЕВА се намира в град Габрово.В компетенциите на професията й влизат още: налагане на обезпечителна мярка (запор или възбрана); образуване на изпълнително дело и т.н. Можете да бъдете сигурни, че Частен съдебен изпълнител Весела Цонева спазва моралните и етични норми, както и законодателството на републиката, не само като свое професионално задължение, но и като призвание и морален дълг пред обществото. Опитът и квалификацията на ЧСИ Цонева са я превърнали в професионалист от висок ранг, а нейното име е синоним на коректност. Това я прави търсен специалист в района на РС Габрово.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Pravencatalog.com
най-функционалният и посещаван сайт с информация за правни услуги в България

Най-големият Правен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на правото. Свързващ Ви с най-добрите адвокати, правни кантори и нотариуси. Pravencatalog.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за правни услуги, съвети и специалистите, които ги предлагат.