Генчо Димитров - Адвокат гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Контакти

София
гр. София, ул. Акад. Петър Динеков 23, сграда Е1
legal@degreeconsulting.bg

Адвокат Генчо Димитров практикува в кантора Дегри Консултинг в град София.
Правната кантора е най-старото структурно звено на Degree Consulting. Още със създаването си през 1994 г. дружеството фокусира дейността си в областта на правното консултиране и процесуалното представителство, основани на принципите на професионализма, дискретността, лоялността, бързината и точността на предоставяне на услугите.
Основата, върху която кантората гради своята експертиза, е търговското право, даващо правните рамки, регламента и голяма част от инструментариума за успешното съществуване на всяка фирма.
За да посрещнем и удовлетворим по-пълно изискванията на нашите клиенти и за да осветлим по-добре многоликата среда, в която те изграждат и подобряват своя бизнес, постепенно разширихме обхвата на професионалните услуги със стремеж да предоставяме навременна, точна и пълна информация, да разрешаваме казуси и да предложим правна конструкция във всяка област, където нашите клиенти имат интереси.
Следвайки тази концепция, изградихме експертиза в повечето области на правото, които съпътстват и регламентират богатата палитра от дейности на нашите клиенти – търговски сделки, инвестиционни проекти, недвижими имоти, лицензии и концесии, интелектуална собственост, съгласувани практики, монопол и господстващо положение, концентрация, нелоялна конкуренция, изисквания към съдържанието на рекламата, правата на потребителите, заблуждаваща и непочтена реклама, неравноправни клаузи в договорите, правилата за търговия, обществените поръчки, отношения с администрацията, данъчна защита.
Чрез многостранната правна експертиза, която изграждаме, поддържаме и постоянно актуализираме, ние отговаряме не само директно на въпросите на нашите клиенти, но и насочваме тяхното внимание върху всички възможни и свързани с въпроса аспекти, допирни точки и последици, които могат да повлияят за техния бизнес растеж.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/framework/public_html/app/views/pravencatalog.com/layouts/default.php on line 41

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Pravencatalog.com
най-функционалният и посещаван сайт с информация за правни услуги в България

Най-големият Правен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на правото. Свързващ Ви с най-добрите адвокати, правни кантори и нотариуси. Pravencatalog.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за правни услуги, съвети и специалистите, които ги предлагат.