Иванка Недялкова Миндова - ЧСИ гр. Бургас

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Контакти

Бургас
гр. Бургас, ул. Трайко Китанчев 23, ет. 1
office@mindova-bg.com

астен съдебен изпълнител е лице, на което държавата възлага принудителното ипълнение на частни вземания. Държавата може да възлага на частния съдебен изпълнител и събирането на публични вземания. Районът на действие на частния съдебен изпълнител съвпада с района на съответния окръжен съд. Частният съдебен изпълнител е независим и при изпълнение на своите функции се подчинява само на закона.
Кантората на частен съдебен изпълнител Иванка Миндова е създадена през 2006 год. и заема водеща позиция в областа на принудителното изпълнение.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Pravencatalog.com
най-функционалният и посещаван сайт с информация за правни услуги в България

Най-големият Правен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на правото. Свързващ Ви с най-добрите адвокати, правни кантори и нотариуси. Pravencatalog.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за правни услуги, съвети и специалистите, които ги предлагат.