ИЛОНКА ГРАДЕВА КОВАЧЕВА - АДВОКАТ гр. Варна

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Контакти

Варна
гр. Варна, ул. Пловдив 15, ет. 3, офис 3
ilonkakovacheva@abv.bg

Адвокат Илонка Ковачева предоставя корпоративни и данъчно правни услуги в различни сфери на бизнеса: недвижими имоти, туризъм, енергетика, фармация, транспорт, строителство, правителствени и неправителствени организации.

Със своята богата практика и дългогодишен опит адвокат Илонка Ковачева оказва професионална и компетентна защита на интересите на своите клиенти като обслужва комплексно бизнес интересите на клиентите си.
Адвокат Илонка Ковачева:
- завършила Икономически Университет Варна, степен бакалавър по специалност "Международни Икономически Отношения"
- завършила УНСС София, степен магистър по специалност "Счетоводство и контрол"
- завършила ТУ Варна, степен магистър по специалност "Право"
- придобита професионална квалификация "Съдебно-счетоводен експерт" към УНСС София през 2002 г.
- придобита правоспособност на Дипломиран Експерт Счетоводител към ИДЕС, диплом Д.Е.С. 0592/2002 г., регистриран одитор от 2005 г.
- придобита професионална квалификация Медиатор през 2006 г.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Pravencatalog.com
най-функционалният и посещаван сайт с информация за правни услуги в България

Най-големият Правен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на правото. Свързващ Ви с най-добрите адвокати, правни кантори и нотариуси. Pravencatalog.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за правни услуги, съвети и специалистите, които ги предлагат.