Ирена Михова - адвокат гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Контакти

София
гр. София, ул. Антим I 40 ет. 1, ап. 1
info@advokat-mihova.com

Адвокат Ирена Михова предлага правни консултации и оказване на правна помощ на широк кръг от клиенти, както и процесуално представителство по граждански и наказателни дела пред българските съдилища.
Цел в работата й е компетентното и акуратно правно обслужване на клиентите, които са доверили решаването на проблема си. Прилагайки своя професионален опит и юридически знания, адвокат Михова се стреми да подхожда с подчертано внимание към всеки отделен казус и да съдейства за ефективната защита на правния ви интерес.
Завършила е Юридически факултет на СУ "Св. Климент Охридски" през 1995.
От 1996 до 1997г. е съдебен кандидат в СГС. Същата година придобива юридическа правоспособност.
Вписана е като адвокат в регистъра на Софийска адвокатска колегия с Протокол №18/14.10.1997г. на Съвета на САК.
Практикува предимно в гражданскоправната сфера - трудовоправни спорове, разводи, делби, договори, облигационни отношения, регистрация и преобразуване на фирми и др.
При необходимост, с оглед пълната и професионална защита на правния интерес на клиента, по въпроси касаещи специфични правни знания, в дейността си сътрудничи с колеги - специалисти в съответната област, което осигурява възможност да се покрие максимално голям периметър от сферите на правото.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Pravencatalog.com
най-функционалният и посещаван сайт с информация за правни услуги в България

Най-големият Правен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на правото. Свързващ Ви с най-добрите адвокати, правни кантори и нотариуси. Pravencatalog.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за правни услуги, съвети и специалистите, които ги предлагат.