Константин Михайлов Павлов - ЧСИ гр. Пловдив

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Контакти

Пловдив
гр. Пловдив, ул.Йоаким Груев 41, ет.1, офис 3
office@kpavlov.com

Константин Михайлов Павлов е частен съдебен изпълнител.
Частният съдебен изпълнител е лице, на което държавата възлага принудително събиране на:
- частни вземания на кредитори (физически лица и юридически лица – дружества, кооперации, сдружения, федерации, и др.) срещу длъжници (физически лица и юридически лица).
- частни вземания на държавата и общините
- публични вземания на държавата и общините при възлаг
Частният съдебен изпълнител е независим и при изпълнение на своите функции се подчинява само на закона.
В кантората на ЧСИ Константин Павлов е внедрена Система за управление на качеството (СУК) съгласно изискванията на международния стандарт ISO 9001:2008.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Pravencatalog.com
най-функционалният и посещаван сайт с информация за правни услуги в България

Най-големият Правен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на правото. Свързващ Ви с най-добрите адвокати, правни кантори и нотариуси. Pravencatalog.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за правни услуги, съвети и специалистите, които ги предлагат.