Лучия Тасева Тасева (737) – Частен съдебен изпълнител гр. Добрич

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Контакти

Добрич
гр. Добрич, ул. Генерал Киселов 5 ет. 4
office@luchiataseva.com

Лучия Тасева Тасева e частен съдебен изпълнител с район на действие град Добрич. Лучия Тасева Тасева е с дългогодишен професионален опит. През годините в които активно се занимава с публични и частни вземания, се е доказала като коректен, съвестен, обективен, ефективен и бърз съдебен изпълнител.


ДЕЙНОСТ:
- проучва имуществото на длъжника
- прави справки
- набавя документи и книжа
- определя начина на изпълнение
- пази описаното имущество
- управлява обезпеченото имущество
- посредничи за достигането на споразумение между страните
- изпълнява ролята на депозитар
- предава заложеното имущество
- продава заложеното имущество
- връчва съдебни призовки и книжа

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Pravencatalog.com
най-функционалният и посещаван сайт с информация за правни услуги в България

Най-големият Правен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на правото. Свързващ Ви с най-добрите адвокати, правни кантори и нотариуси. Pravencatalog.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за правни услуги, съвети и специалистите, които ги предлагат.