Адвокатска кантора Глушкова и Моллова - САК

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Контакти

София
гр. София, ул. Пиротска 5, ет. 4, офис 26
advokat.mollova@gmail.com

Адвокатска кантора "Глушкова и Моллова" е създадена и работи повече от 14 години и е тясно специализирана в сферата на наказателното, семейното и административното право, както и във фирмено обслужване, касаещо изготвяне и поддръжка на договори, административно обслужване и други. Но кантората консултира във всички правни области с цел максимална защита на интересите на своите клиенти. Смеем да твърдим, че услугите ни се отличават с експедетивност, коректност, конфеденциалност и високо качеств.
Сфери на действие:

  • Наказателно право
  • Семейно право
  • Административно право
  • Фирмено обслужване
  • Защита по конвенцията за правата на човека
  • Изготвяне на нотариални документи
  • Други

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Pravencatalog.com
най-функционалният и посещаван сайт с информация за правни услуги в България

Най-големият Правен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на правото. Свързващ Ви с най-добрите адвокати, правни кантори и нотариуси. Pravencatalog.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за правни услуги, съвети и специалистите, които ги предлагат.