Румен Илиев Бонински - адвокат гр. Кнежа

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Контакти

Кнежа
ул. Марин Боев 71, ет.2, стая 4
boninski_rumen@abv.bg

Адвокат Румен Бонински е член на Адвокатска колегия – Плевен от 2000 г. Практиката му до 2019 г. е концентрирана в гр. Кнежа, обл. Плевен, където се помещава и единият му офис.

С оглед разрастване на клиентите си, адв. Румен Бонински запазва офиса си в гр. Кнежа, но измества центъра на дейсност в гр. София. Адвокат Бонински специализира в областта на семейно право, наследствено право, трудово право, административно право, сделки с недвижими имоти. В дългогодишния си професионален опит адвокат Бонински се сблъсква с разнородни казуси, някои от които: множество трудови спорове и от страната на работници (служители), и на работодатели,текущо правно обслужване на земеделски кооперации, включително по провеждането на общи събрания, изготвяне на устави и съпътстащите дела на кооперациите, представителство по множество вещни искове, бракораздводни дела, дела за издръжка, дела за съдебна делба на наследствени имоти (включително и земеделски земи).

Адвокат Румен Бонински практикува в град Кнежа и град София в "АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО БОНИНСКИ, БОНИНСКА И АПОСТОЛОВ".
Адрес град София, ул. Цар Самуил 32, ет.2, ап 7

Дейности:

  • гражданско право
  • търговско право
  • административно право
  • семейно право
  • вещно право

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Pravencatalog.com
най-функционалният и посещаван сайт с информация за правни услуги в България

Най-големият Правен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на правото. Свързващ Ви с най-добрите адвокати, правни кантори и нотариуси. Pravencatalog.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за правни услуги, съвети и специалистите, които ги предлагат.