Слави Русев Сербезов (739) – Частен съдебен изпълнител гр. Добрич

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Контакти

Добрич
гр. Добрич, пл.Свобода 1 ет. 2
slavi_serbezov@abv.bg

Слави Русев Сербезов e частен съдебен изпълнител с район на действие град Добрич. Своята професия той упражнява в собствена кантора, намираща се на пл. „Свобода“ 1 ет. 2. Частният съдебен изпълнител (ЧСИ) е лице, на което се възлага принудителното изпълнение на публични и частни вземания, след решение на окръжния съд, предимно с цел погасяване на задължения.
Слави Русев Сербезов е с дългогодишен професионален опит. През годините в които активно се занимава с публични и частни вземания, се е доказал като коректен, съвестен, обективен, ефективен и бърз съдебен изпълнител.
Услуги:
проучва имуществото на длъжника
прави справки
набавя документи и книжа
определя начина на изпълнение
бъде пазач на описаното имущество
бъде управител на обезпеченото имущество
посредничи за достигането на споразумение между страните
бъде депозитар
предаде заложеното имущество
продаде заложеното имущество
връчва съдебни призовки и книжа

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Pravencatalog.com
най-функционалният и посещаван сайт с информация за правни услуги в България

Най-големият Правен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на правото. Свързващ Ви с най-добрите адвокати, правни кантори и нотариуси. Pravencatalog.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за правни услуги, съвети и специалистите, които ги предлагат.