Соня Хачик Иванова - адвокат гр. Шумен

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Контакти

Шумен
гр. Шумен, ул. Добри Войников 9-13, ет. 1, кантора 11
ivanova@iservice.bg

АДВОКАТ СОНЯ ХАЧИК ИВАНОВА, вписана в АК Шумен от 1999 г. Завършен Юридически факултет към СУ Климент Охридски, София през 1977 г.
Юридическа практика основана на принципите на делова репутация, конфиденциалност в отношенията и адвокатска етика.
Адвокат Иванова предлага услуги в следните направления:
- гражданско право
- семейно право
- вещно право
- облигационно право
- търговско право
- административно право
- данъчно право
- наследствено право
Квалифицирана юридическа помощ въз основа на богат практически опит и възможности в правната сфера, с основна цел краен положителен резултат за клиентите.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/framework/public_html/app/views/pravencatalog.com/layouts/default.php on line 41

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Pravencatalog.com
най-функционалният и посещаван сайт с информация за правни услуги в България

Най-големият Правен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на правото. Свързващ Ви с най-добрите адвокати, правни кантори и нотариуси. Pravencatalog.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за правни услуги, съвети и специалистите, които ги предлагат.