Таня Кълцева - Адвокат гр. Видин

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Контакти

Видин
гр. Видин, ул. Градинска 19, ет. 2, кантора 6

Работя предимно в сферата на гражданскоправните отношения.
Осигурявам правни консултации и юридически съвети на граждани и фирми.
Осигурявам процесуално представителство пред съда по образувани дела от всякакъв вид - граждански, изпълнителни, наказателни и административно-наказателни.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/framework/public_html/app/views/pravencatalog.com/layouts/default.php on line 41

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Pravencatalog.com
най-функционалният и посещаван сайт с информация за правни услуги в България

Най-големият Правен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на правото. Свързващ Ви с най-добрите адвокати, правни кантори и нотариуси. Pravencatalog.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за правни услуги, съвети и специалистите, които ги предлагат.