Теодора Ангелова - Адвокат

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Контакти

България
office@advokatangelova.eu

Аз съм адвокат Теодора Ангелова и съм завършила Право в Софийски Университет „Св. Климент Охридски“ през 2014 година.
Интересите ми са в областта на гражданското и вещното право.
Работя в сферата на недвижимите имоти от 2004 година. Преминала съм през десетки казуси при покупко-продажба, дарение и закупуване на имоти на публичен търг. Консултирам клиенти по всякакви въпроси свързани с имоти. Старая се да съм запозната с новостите в практиката, посещавам курсове за квалификация на адвокати в различни области на правото и се стремя да прилагам новостите на практика.
Притежавам сертификат за владеене на юридически английски език от British Council Bulgaria и предоставям консултации и на английски език.
Положила съм успешно изпити и съм получила сертификати от HarvardX, Contract Law: From Trust to Promise to Contract (Договорно право) при проф. Чарлс Фрийд (Charles Fried);

Intellectual Property Law and Policy (Интелектуална собственост) при проф. Р. Полк Вагнер, University of Pennsylvania;

Google Digital Garage – Основи на дигиталния маркетинг;

University of Pennsylvania – What is compliance? , Prof. Andrew Kendel and prof. Lauren Steinfeld.

Повече за мен можете да откриете на www.advokatangelova.eu

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Pravencatalog.com
най-функционалният и посещаван сайт с информация за правни услуги в България

Най-големият Правен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на правото. Свързващ Ви с най-добрите адвокати, правни кантори и нотариуси. Pravencatalog.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за правни услуги, съвети и специалистите, които ги предлагат.