СГС вече има четирима нови заместници

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: news in <b>/home/framework/public_html/app/views/pravencatalog.com/n/index.php</b> on line <b>41</b><br />

Най-големият окръжен съд в България – Софийски градски съд (СГС) – най-после има сформиран пълен ръководен екип.

Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет (ВСС) назначи четирима заместници на административния ръководител. Това са Райна Стефанова, която ще е и ръководител на Търговско отделение, Стела Кацарова, която ще е начело и на Гражданско отделение – въззивни състави, Стефан Кюркчиев - ръководител и на Гражданско отделение – първоинстанционни състави и Руси Алексиев, който ще е председател и на Наказателно отделение.

Четиримата нови заместник-председатели на СГС бяха предложени лично от ръководителя Алексей Трифонов. По-късно и Общото събрание на съда подкрепи предложението му.

До момента СГС беше само с двама члена на ръководния екип – председателят Трифонов, както и заместничката му Даниела Борисова, която обаче бе обявила, че желае да напусне поста веднага, след като ръководителят излъчи свои предложения. След заседанието на Съдийската колегия от вторник, тя вече ще може се оттегли.

Източник: legalworld.bg

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Pravencatalog.com
най-функционалният и посещаван сайт с информация за правни услуги в България

Най-големият Правен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на правото. Свързващ Ви с най-добрите адвокати, правни кантори и нотариуси. Pravencatalog.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за правни услуги, съвети и специалистите, които ги предлагат.